За підсумками діяльності впродовж 1 кварталу 2014 року Головне управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області інформує, що при забезпеченні державного санітарно-епідеміологічного нагляду та контролю за дотриманням підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми їх власності, фізичними особами та громадянами вимог санітарного законодавства, виконанням ними санітарних та протиепідемічних (профілактичних) заходів, проведено 629 перевірок, з яких 306 – планових.
Позапланові перевірки проводились за власною ініціативою з метою епідеміологічного обстеження та для перевірки виконання власних приписів – частка таких заходів становить 50% від загальної кількості позапланових заходів. Частка позапланових перевірок, проведених за результатами розгляду звернень фізичних та юридичних осіб становить 47%, за дорученнями органів влади та правоохоронних органів - 3%.
За результатами нагляду на кожному п’ятому об’єкті виявлено порушення санітарного законодавства.
З метою усунення причин і умов, що сприяють вчиненню порушень санітарного законодавства, Головним управлінням Держсанепідслужби у Чернівецькій області направлено 108 приписів, винесено 33 постанови про накладення штрафу.

 

 

 

НАВІГАЦІЯ