Епідемічна ситуація в світі щодо хвороби, викликаної вірусом Ебола

 

За інформацією з офіційного веб-сайту ВООЗ у Гвінеї продовжують реєструватися випадки захворювань та летальні випадки від хвороби, викликаної вірусом Ебола (ХВВЕ).
Станом на травень 2014 року загальна кількість випадків захворювань на ХВВЕ з початку спалаху становить 258, з них 174 закінчились летально.
Клінічні випадки ХВВЕ мають такий географічний розподіл: Конакрі - 50 випадків, у т.ч. 25 летальних, Гекеду - 170 випадків, у т.ч. 121 летальний Масента - 22 випадки, в т.ч. 17 летальних, Киссидугу - 8 випадків, у т.ч. 6 летальних, Дабола – 6 випадків, усі летальні, Джингарайе – 1 летальний випадок, Телимеле – 3 випадки цього захворювання.
Кількість випадків змінюється за результатами лабораторних досліджень, зміни діагнозу, ретроспективного розслідування, надходження відомостей про нові випадки.
Ситуація на це захворювання в Ліберії та Сьєрра-Леоне залишається стабільної, повідомлень про нові випадки захворювань відсутні.
Враховуючи викладене, ВООЗ не рекомендує запроваджувати будь–які обмеження на поїздки або торгівлю у відношенні Гвінеї або Ліберії.

 

 

 

НАВІГАЦІЯ