Про епідемічну ситуацію з гострих респіраторних вірусних захворювань на території м.Чернівці

___Чернівецьке міське управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області інформує, що на території м.Чернівців стабілізувалася епідемічна ситуація щодо захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції.
___На 11-му тижні 2015 року (з 6 по12 березня) зареєстровано зменшення захворюваності на 16,9% в порівнянні з попереднім тижнем року.
___Захворюваність нижче епідемічного порогу на 8,2%.
___За даними оперативного моніторингу протягом звітного тижня з приводу гострих респіраторних вірусних захворювань за медичною допомогою звернулося 2726 хворих, частка дітей  до 18 років складала 57,1% (1558 випадків). Госпіталізовано 49 хворих, із них 27 дітей до 18 років.
___Станом на 12.03 2015 зареєстровано 5 випадків грипу, лабораторно підтвердженого циркуляцію грипу типу В та типу А.
___З метою попередження подальшого поширення захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції, в т.ч.грип, локалізації епідемічного процесу та забезпечення стабільної епідситуації на території міста, Чернівецьке міське управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області і надалі буде продовжувати щоденний та щотижневий епідеміологічний аналіз захворюваності на гострі респіраторні вірусні захворювання.
___Запровадження заходів, передбачених на період епідемії припинено.

___Ситуація знаходиться під постійним контролем санітарно-епідеміологічної служби.

 

 

НАВІГАЦІЯ