Про групове отруєння
 в с. Банилів-Підгірний Сторожинецького району Чернівецької області

24.04.2018 близько 20-00 до Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» надійшла інформація про госпіталізацію до Сторожинецької центральної районної лікарні 11 осіб (2 дорослих та 9 дітей) з однієї сім’ї зі скаргами на нудоту, блювоту, біль в животі та у одного хворого підвищення температури тіла. За результатами первинного медичного огляду встановлено діагноз «Гостре отруєння невідомою речовиною?».

Зазначену інформацію надано до Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.

Для з’ясування причин та обставин виникнення захворювань Державною установою «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» невідкладно розпочато спільне епідеміологічне розслідування з спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.

За попередніми результатами епідеміологічного розслідування, станом на 25.04.2018, серед осіб, що звернулись за медичною допомогою, одна дитина здорова, у однієї супутній діагноз – гостра респіраторна вірусна інфекція. Робота в осередку захворювання триває.

 

 

 

НАВІГАЦІЯ