Прийнято участь у розширеному засіданні колегії Герцаївської районної державної адміністрації

 

     05 серпня 2015 року заступник начальника Новоселицького міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області - начальник епідеміологічного відділу, заступник головного державного санітарного лікаря Новоселицького та Герцаївського районів Віталій Бевза прийняв участь у розширеному засіданні колегії Герцаївської районної державної адміністрації.
___Серед інших, заслухано питання про стан епідемічної ситуації з туберкульозу у Герцаївському районі  у першому півріччі 2015 року.
___Як зазначив Віталій Бевза, за перше півріччя поточного року туберкульоз діагностовано у 7 мешканців району, за аналогічний період 2014 року захворіло 5 осіб, серед дітей захворюваність не реєструвалася. Одночасно, рівень охоплення дитячого населення району профілактичними щепленнями проти туберкульозу є недостатнім, дітей до року охоплено на 9%, дітей у віці 7 років та старше – 17%.
___Окрім цього акцентовано увагу присутніх на необхідності забезпечення повного комплексу профілактичних та протиепідемічних заходів в осередках туберкульозу.
___За результатами засідання прийнято відповідні рішення.

 

НАВІГАЦІЯ