23 лютого2018 року в палаці «Академічний» ВДНЗУ «Буковинський державний медичний університет» відбулася фінальна частина обласного конкурсу популярної пісні серед медичних працівників, в якому взяло участь 15 виконавців популярної пісні.

Всі учасники конкурсу при виконанні своїх пісень показали високу сценічну культуру та артистичність, чим заслужили схвальну реакцію великої глядацької аудиторії. Конкурс підтвердив, що серед медиків області є таланти, які потрібно підтримувати і розвивати.

Від  колективу ДУ «Чернівецький ОЛЦ МОЗ України» приймала участь  бактеріолог Заставнівського лабораторного відділення Кіцан Любов Іванівна, яка виконала дві українські народні пісні у власній обробці під вдалий супровід свого чоловіка Віталія Васильовича, який майстерно здійснив його на роялі.

За результатами оцінювання за виконання двох пісень та рішенням журі в конкурсі  Кіцан Любов Іванівна зайняла почесне третє місце. 

Висловлюємо вдячність Кіцан Любові Іванівні за високу професійність і творчість в конкурсі виконавців популярної пісні серед працівників закладів охорони здоров’я та вітаємо з отриманим  на конкурсі результатом.

 

 

НАВІГАЦІЯ