___23 січня 2015 року відбулося чергове засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Новоселицькій районній державній адміністрації Чернівецької області. В даному заході прийняли участь члени Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Новоселицькій районній державній адміністрації, начальник Новоселицького міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області, головний державний санітарний лікар Новоселицького та Герцаївського районів Сергій Головко і керівники переробних підприємств та господарств, які займаються вирощуванням свиней.
___Під час засідання було заслухано та обговорено інформацію начальника управління ветеринарної медицини в Новоселицькому районі Івана Мельника по питанню щодо стану профілактики і недопущення занесення та розповсюдження збудника африканської чуми свиней на територію району.
___У ході засідання комісії, керівникам свиногосподарств доведено інформацію про методи профілактики та запобігання захворюванню свиней на африканську чуму та недопущення її розповсюдження. Акцентовано увагу на необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед населення з даного питання.
___За результатами засідання члени комісії ухвалили відповідні рішення.

 

НАВІГАЦІЯ