25 березня відбулося засідання ради головних державних санітарних лікарів

___25 березня 2015 року в Головному управлінні Держсанепідслужби у Чернівецькій області відбулося засідання ради головних державних санітарних лікарів територій Чернівецької області.
___На засіданні обговорено нагальні питання функціонування в найближчий період року, зокрема визначено напрямки діяльності у зв’язку зі змінами до деяких законодавчих актів України щодо дозвільної системи у сфері господарської діяльності, відпрацьовано алгоритм розгляду звернень громадян в умовах мораторію на перевірки підприємств, установ, організацій, означено першочергові заходи при роботі в осередках кишкових інфекцій.  
___Враховуючи встановлення режиму підвищеної готовності для Чернівецької області, внесено корективи до порядку організації та проведення в Головному управлінні Держсанепідслужби у Чернівецькій області та Державній установі «Чернівецький обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» заходів цивільного захисту.
___З метою удосконалення заходів щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території Чернівецької області за підсумками засідання прийнято відповідні рішення, виконання яких перебуває на контролі. 
___В роботі консультативного органу взяли участь начальники та заступники начальників відокремлених структурних підрозділів Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області, представники Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України».

 

 

НАВІГАЦІЯ