На Вижниччині з 1 жовтня  стартує
осінній місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів

      Про це сьогодні під час розширеної наради при голові Вижницької районної державної адміністрації повідомив начальник Вижницького міжрайонного управління, головний державний санітарний лікар  Вижницького та Путильського районів Микола Мишковський та закликав керівників установ, служб, організацій району, голів  міських, селищної та сільських рад активно долучатися до проведення осіннього місячника благоустрою населених пунктів. В районі відповідним  розпорядженням державної адміністрації розроблено план основних заходів, контроль за його виконанням здійснюватиметься утвореним  районним штабом.
____Як зазначив Мишковський М.М., при проведенні місячника, особливу увагу слід звертати на стан місць благоустрою, придорожніх лісосмуг, трас туризму, зон відпочинку, автобусних станцій, зупинок та інших. 
____Акцентовано увагу присутніх на нараді на необхідності проведення широкої роз'яснювальної роботи серед населення через засоби масової інформації  району  про важливість комплексу санітарно-екологічних робіт.
____Також поінформовано про те, що на виконання рішення ХХІV сесії обласної ради від 25.11.2008 «Про щорічний обласний конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою та підтримки громадського порядку» конкурсною комісією, до складу якої входять і представники санепідслужби, визначатиметься рівень благоустрою міст, селищ, сіл краю з метою обрання переможця.
____Наразі, Вижницьким міжрайонним управлінням Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області здійснюються організаційні заходи з цього питання.  

 

 

НАВІГАЦІЯ