14 травня 2014 року у приміщенні Чернівецької міської ради за ініціативи Чернівецького міського управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області проведено семінарське навчання  з виробниками кондитерських виробів.
Про основні вимоги санітарного законодавства до виробництва кондитерських виробів доповіла начальник Чернівецького міського управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області, головний державний санітарний лікар м.Чернівці Наталія Клімчук.
З обсягами лабораторних досліджень та інструментальних замірів,  обов’язковими в процесі виготовлення кондитерських виробів, учасників семінару ознайомила начальник Чернівецького міського відділу лабораторних досліджень Державної установи «Чернівецький  обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» Оксана Жук.
Зазначений захід здійснено з метою мінімізації ризиків виникнення та поширення випадків інфекційних хвороб, зокрема гострих кишкових інфекцій, у літній період року на території Чернівецької області.

 

        

 

НАВІГАЦІЯ