У Вижницькому районі відбувся семінар з питань проведення профілактичних медичних оглядів

___13 лютого 2015 року за участі голови Вижницької районної ради Олександра Гриндея, заступника голови Вижницької районної державної адміністрації Клавдії Назаренко, начальника Відділення виконавчої Дирекції фонду соцстраху від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Вижницькому районі Омеляна Семирозума, головного лікаря КУ «Вижницька ЦРЛ» Тараса Лучика, представників підприємств та приватних підприємців району  відбувся семінар на тему: «Медичні огляди працівників: підстави та порядок їх проведення». У даному заході прийняв участь начальник Вижницького міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області, головний державний санітарний лікар Вижницького та Путильського районів  Микола Мишковський.
___Микола Мишковський доповів про медичні огляди працівників, підстави та порядок їх проведення, а також наголосив на необхідності профілактики професійних захворювань та забезпечення належних  умов праці.
___За результатами семінару вирішено й надалі проводити роз’яснювальну роботу серед роботодавців та працівників з метою попередження виникнення професійних захворювань та своєчасного їх виявлення.

 

 

 

НАВІГАЦІЯ