Оперативна інформація про спалах гострих кишкових інфекцій в с.Карапчів Вижницького району

19.07.2016 до Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» надійшли термінові повідомлення про звернення до обласної клінічної лікарні м.Чернівці 3 (трьох) хворих з ознаками харчової токсикоінфекції (підвищення температури тіла, нудота, блювання, болі в шлунку), які 17.07.2016 вживали страви на весіллі в закладі ресторанного господарства с. Карапчів Вижницького району Чернівецької області.
Двоє хворих були госпіталізовані до інфекційного відділення обласної клінічної лікарні м.Чернівці з діагнозом «Харчова токсикоінфекція», один хворий госпіталізований в хірургічне відділення з діагнозом: «Гастроентероколіт? Шлункова кровотеча».
Троє дорослих та одна дитина, мешканці с.Карапчів, які також перебували на весіллі 17.07.2016 в с. Карапчів Вижницького району Чернівецької області, звернулись та були госпіталізовані в інфекційне відділення Вижницької центральної районної лікарні з діагнозом «Гастроентероколіт».
Станом на 12-00 19.07.2016 всього на стаціонарному лікуванні перебуває 6 (шість) дорослих та 1 дитина.
19.07.2016 посадовими особами Вижницького районного відділу лабораторних досліджень Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» розпочато проведення епідеміологічного розслідування випадків гострих кишкових інфекцій.
Ситуація знаходиться під контролем Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України».

 

НАВІГАЦІЯ