Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоровя України вдруге поспіль переможець обласної спартакіади
серед працівників закладів охорони здоровя

Напередодні, 6 вересня 2017 року, в рамках Обласної спартакіади серед працівників закладів охорони здоров’я, на стадіоні «Буковина» в   м. Чернівці, відбулись змагання з  легкоатлетичного кросу, організовані Чернівецькою організацією профспілки працівників охорони здоров’я спільно з обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» за сприяння  Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації та Управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

Призові місця в особистій та командній першості з легкоатлетичного кросу посіли учасники змагань від нашої установи Євгенія Ухожанська (Власенко) (лаборант з бактеріології мікробіологічної лабораторії Новоселицького міжрайонного відділу лабораторних досліджень) та Олександр Хмель (фельдшер санітарний відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних захворювань).

За перемогу боролися більше 40 медичних працівників закладів охорони здоров’я Чернівецької області.

 

Отож, в особистій першості Євгенія  Власенко виборола І місце на дистанції у 400 м, а Олександр Хмель пробіг з другим часом дистанцію у 800 метрів. Почесне І місце Євгенія  Власенко та  Олександр Хмель посіли і у командній першості.

Переможців, як і належить, нагороджено медалями, кубками та дипломами. 

Нагадаємо, що у 2016 році Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України також був переможцем змагань з  легкоатлетичного кросу у командній першості.

Щиро вітаємо наших колег – переможців Обласної спартакіади серед працівників охорони здоров’я та бажаємо нових блискучих перемог!

 

НАВІГАЦІЯ