Державна установа «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоровя України» – переможець  обласної спартакіади серед працівників закладів охорони здоровя

Працівники Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» напередодні взяли участь в особисто-командних змаганнях з легкоатлетичного кросу, проведеного за календарним планом Обласної спартакіади серед працівників закладів охорони здоров’я.

Змагання відбувались 20 вересня 2016 року на стадіоні «Буковина» в   м. Чернівці за сприяння Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації та обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».
За перемогу боролися близько 40 учасників, які представляли 24 команди закладів охорони здоров’я Чернівецької області.

Виступи наших колег позначились неабиякими успіхами.

Так, Євгенія Власенко – лаборант з бактеріології мікробіологічної лабораторії Новоселицького міжрайонного відділу лабораторних досліджень виборола І місце в особистій першості на дистанції 400 м.

Почесне І місце наші  колеги – Євгенія Власенко (лаборант з бактеріології мікробіологічної лабораторії Новоселицького міжрайонного відділу лабораторних досліджень) та Олександр Хмель (фельдшер санітарний відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних захворювань) посіли і у командній першості    з легкоатлетичного кросу.

Переможців, як і належить, нагороджено грамотами, медаллю та кубком. 
Колектив Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» щиро вітає переможців Обласної спартакіади серед працівників охорони здоров’я!

Проведення таких змагань, які традиційно організовані для медиків області Чернівецькою обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я, в черговий раз доводить важливість особистого прикладу медичних працівників у впровадженні принципів здорового способу життя, що, в свою чергу, сприяє збереженню та зміцненню здоров’я.

Ще раз від щирого серця вітаємо наших колег та сподіваємось на наступні перемоги!

 

НАВІГАЦІЯ