З глибоким сумом сповіщаємо, що 3 червня 2017 року на 88 році життя перестало битися серце ДУСІ ЛЬВІВНИ НАГІРНЕР

 

Державна установа «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» з глибоким сумом сповіщає, що на 88-му році життя після тривалої хвороби перестало битися серце авторитетної та шанованої людини, мудрого керівника, знаного фахівця профілактичної медицини, досвідченого та висококваліфікованого епідеміолога ДУСІ ЛЬВІВНИ НАГІРНЕР.

Дуся Львівна свій трудовий шлях розпочала з 1955 року, працювала з перших років утворення санепідслужби Чернівецької області  та доклала чимало зусиль для її становлення на Буковині як професійної та дієвої служби.

Із 55 років професійної діяльності працювала на керівних посадах в медичних закладах Кельменецького та Сторожинецького районів та більше 30 років на посаді завідувача епідеміологічним відділом Чернівецької обласної санітарно-епідеміологічної станції.

Життєвий шлях Д.Л. Нагірнер – зразок людської гідності, добропорядності, уміння толерантно працювати з людьми. Дуся Львівна вирізнялася міцним характером, творчою ініціативою, перспективним баченням забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення краю, здатністю оперативно приймати обґрунтовані рішення з локалізації та ліквідації випадків та спалахів інфекційних хвороб. Своєю відданістю улюбленій справі надихала колег на удосконалення санітарно-протиепідемічних заходів.

Нагірнер Дуся Львівна користувалася великою повагою серед громадськості, працівників лікувально-профілактичних та санітарно-епідеміологічних закладів області, керівників підприємств, установ, організацій.         

Усі, хто знав Дусю Львівну, любили і поважали її за добре ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість і оптимізм.

У ці скорботні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким у зв’язку з важкою втратою…..

Світла пам’ять про Дусю Львівну Нагірнер назавжди збережеться в наших серцях...

6 червня 2017 року о 1500 за адресою м. Чернівці, вул. Чапаєва, 19а, кв.63 розпочнеться прощання з Дусею Львівною.

 

 

НАВІГАЦІЯ