___Чернівецьке міське управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області інформує: «Про підготовку таборів денного перебування на базі загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернівців»

___По закінченню шкільної пори перед батьками завжди постають питання, де оздоровити дітей, чим їх зайняти, як зробити перебування на канікулах безпечним, тому батьки м. Чернівців з радістю віддають дітей до  пришкільного табору  денного перебування.
___Відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» з 2 червня 2015 року в місті планується відкриття 37 таборів денного перебування на базі загальноосвітніх навчальних закладів для  перебування 3700 дітей.
___Питання  щодо підготовки до початку літнього оздоровчого сезону 2015 року заслуховувались на 2 розширених нарадах для керівників та медичних працівників таборів з питань дотримання санітарного законодавства.
___Крім того, планується проведення семінару для працівників харчоблоків загальноосвітніх навчальних закладів, які будуть обслуговувати табори.
___На сьогоднішній день проводяться підготовчі заходи, а саме: проводяться відбір та дослідження проб питної води на бактеріологічні та санітарно-хімічні показники, дослідження параметрів мікроклімату та вимірювання потужності поглиненої в повітрі дози гамма-випромінювання.

 

 

НАВІГАЦІЯ