Відбулося засідання ради головних державних санітарних лікарів Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області

Головне управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області інформує, що 24 червня 2014 року з метою удосконалення діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення, в Головному управлінні Держсанепідслужби у Чернівецькій області (далі – Головне управління) відбулося засідання ради головних державних санітарних лікарів Головного управління.
На засіданні обговорено питання про стан здійснення соціально-гігієнічного моніторингу санітарно-епідемічної ситуації на території Чернівецької області, виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації»,  виконання розпорядження КМУ від 16.05.2014 №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг», хід роботи закладів оздоровлення та відпочинку протягом оздоровчого періоду 2014 року.
Для підвищення ефективності заходів щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, за підсумками засідання надано відповідні доручення, виконання яких перебуває на контролі. 
В роботі засідання ради головних державних санітарних лікарів взяли участь керівники структурних в т.ч. відокремлених  підрозділів Головного управління.

 

 

НАВІГАЦІЯ